Ας αγαπήσουμε την πόλη μας.Έλα κι εσύ να φτιάξουμε μια πραγματική "ουτοπία" στα δυτικά της Αθήνας με ανθρωποκεντρική ματιά.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η δυναμική και.. ο αέρας νίκης της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης Πολιτών Πετρούπολης δεν κρύβονται! Eυχαριστίες!!!



Πέρα από τις ενδεικτικές 7 αναρτήσεις "Οι άλλοι... έγραψαν για εμάς" υπάρχουν δεκάδες - αν όχι εκατοντάδες - άλλες δημοσιεύσεις προβολής της ίδρυσης, των εκδηλώσεων και των θέσεων της Κίνησή μας και του επικεφαλής της Δημοτικής, πλέον, Παράταξης "Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης".
Επαγγελματικά, πολιτικά, κινηματικά και "ερασιτεχνικά" ΜΜΕ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και κινήσεις πολιτών και "ομοϊδεάτισες" δημοτικές κινήσεις και παρατάξεις, μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.
Σε αυτούς όλους λέμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Ιδιαίτερα, όμως, το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μας απευθύνεται στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι μέσα από τις προσωπικές τους ιστοσελίδες, αλλά κυρίως με την συμμετοχή τους, την παρουσία τους, την φιλία τους και τις ποικιλόμορφες εκδηλώσεις στήριξης δίνουν... αέρα στα φτερά της νίκης!
Μιας νίκης από όλους, για όλους!
Μιας νίκης για την ανατροπή των μνημονίων της φτώχειας, της ανεργίας και της εξαθλίωσης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο Δήμο μας!
Μιας νίκης  της Αλληλεγγύης!
Μιας νίκης της Νέας, Σύγχρονης και Ανθρωποκεντρικής Πετρούπολης !

Οι διαχειριστές του blog








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου