Ας αγαπήσουμε την πόλη μας.Έλα κι εσύ να φτιάξουμε μια πραγματική "ουτοπία" στα δυτικά της Αθήνας με ανθρωποκεντρική ματιά.

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

Δ. Πατρέων: Υποψήφιος δήμαρχος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Σπαρτινός


Υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων είναι πλέον επίσημα ο γραμματέας της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Σπαρτινός. Ο κ. Σπαρτινός αναδείχθηκε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ- Ανθρώπινη Πόλη, μετά από εκλογές που διεξήχθησαν μεταξύ των μελών της.
Ο κ. Σπαρτινός δήλωσε μετά το αποτέλεσμα:

«Η δημοκρατική, συλλογική και ενωτική διαδικασία της ΡΑΠ – Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη ολοκληρώθηκε όπως ακριβώς είχαμε δεσμευτεί από την πρώτη ιδρυτική μας συνέλευση.
 Η διαδικασία αυτή, που καμία άλλη αυτοδιοικητική παράταξη δεν τόλμησε να εφαρμόσει, είναι η αρχή ενός δύσκολου και ωραίου αγώνα που θα δώσουμε όλοι και όλες μαζί και που στο τέλος θα είναι νικηφόρος.Θα φέρει την ανατροπή στο Δήμο της Πάτρας.
 Στον αγώνα αυτό στοχεύουμε να συμπαραταχθούμε με όλες τις ζωντανές, προοδευτικές, δημοκρατικές και αριστερές δυνάμεις της πόλης μας. Μιας πόλης που της αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, μακριά από το σημερινό ασφυκτικό σκηνικό που έχουν δημιουργήσει πολύχρονες δημοτικές πρακτικές και οι αντικοινωνικές πολιτικές του μνημονίου.
 Όλοι μαζί μπορούμε και θα νικήσουμε.» 

http://www.aftodioikisi.gr/dimoi/d-patreon-ipopsifios-dimarxos-me-to-siriza-o-kostas-spartinos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου