Ας αγαπήσουμε την πόλη μας.Έλα κι εσύ να φτιάξουμε μια πραγματική "ουτοπία" στα δυτικά της Αθήνας με ανθρωποκεντρική ματιά.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17.2.2014

Φωτογραφία του χρήστη Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών  Πετρούπολης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με πολύ μεγάλη επιτυχία και μαζικότατη συμμετοχή των πολιτών της Πετρούπολης, πραγματοποιήθηκε εχτές Κυριακή 16 Φλεβάρη η παρουσίαση της 
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, στο «ΑΠΟΛΙΣ», με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής της και υποψήφιο Δήμαρχο, Νίκο Σακούτη. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης της Παράταξης από τους πολίτες της Πετρούπολης. Σημείωσε βασικούς τομείς του Προγράμματός της και απεύθυνε πρόσκληση σε όλους να στελεχώσουν τις ομάδες δράσης και να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση του τελικού προγράμματος. Κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν την Δημοτική κίνηση στον αγώνα για την οργάνωση της αλληλεγγύης σε όλους όσους έχουν ανάγκη, την αντίσταση ώστε να μην διαλυθεί η αυτοδιοίκηση και οι κοινωνικές της δομές. «Η αντίθεση μας στα μνημόνια και τον Καλλικράτη, ο αγώνας για την επιβίωση της κοινωνίας θα βρει υπερασπιστές σε όλες τις γειτονιές της πόλης, αυτό είναι το στοίχημα» , τόνισε «και θα το κερδίσουμε».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι Ρένα Δούρου, Βουλευτής Β Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής, ο Βουλευτής Β Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Βουλευτής Επικρατείας Τσουκαλάς Δημήτρης, οι Βουλευτές Β Αθήνας κ.κ Στρατούλης Δημήτρης, Καφαντάρη Χαρά και Αλεξόπουλος Αποστόλης. Επίσης στην εκδήλωση χαιρέτισε ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής και υπεύθυνος του Αυτοδιοικητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ Τζόκας Σπύρος, καθώς και ο Βλάχος Στέφανος, πρώην Δήμαρχος Πετρούπολης και Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αττικής.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ήσυχος Κώστας, o Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Κουτσοθοδωρής, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αντιπρόεδρος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας γονέων – μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) κ. Κοντός Δημήτρης, τα μέλη της Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ κα. Συρράκου Σταυρούλα, Αθανασιάδης Παναγιώτης και Μαυρόπουλος Τάσος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πετρούπολης κα. Δημητρίου Σοφία και κ. Χριστόπουλος Κώστας, ο π. Αντιδήμαρχος Πετρούπολης Μπουρνάς Βασίλης, το μέλος της Εκτελιστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και μέλος του Δ.Σ της ΠΟΕ ΟΤΑ κ. Μπιζάς Θωμάς, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΟΛΜΕ κ. Ζούτσος Νίκος, το μέλος του Δ.Σ του Ε.Κ. Αθήνας κ. Γρηγοριάδης Θέμης, καθώς και ο Δ.Σ Ιλίου κ. Μπατσής Χρήστος και ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΣΥΡΑ Ιλίου κ. Κάβουρας Κώστας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πετρούπολης κ. Γρηγόρης Νίκος και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων – Κηδεμόνων Πετρούπολης κα. Παλιγιώργου Νίτσα, καθώς και εκπρόσωποι άλλων φορέων της πόλης. Την εκδήλωση παρουσίασε ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς. Στο τέλος αυτής, τραγούδησε ο Γιώργος Μεράντζας.


https://www.facebook.com/pages

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου