Ας αγαπήσουμε την πόλη μας.Έλα κι εσύ να φτιάξουμε μια πραγματική "ουτοπία" στα δυτικά της Αθήνας με ανθρωποκεντρική ματιά.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ
ΝΙΚΟ ΣΑΚΟΥΤΗ
Φωτογραφία

Πετρούπολη 19 Φλεβάρη 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλήθος πολιτών και μελών της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, για την περιφρούρηση των εγκαταστάσεων του κτιρίου του ΙΚΑ Πετρούπολης, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ το οποίο μεταξύ των άλλων προβλέπει το κλείσιμο των πρωτοβάθμιων μονάδων φροντίδας υγείας (πρ. ιατρεία ΙΚΑ).
Η Παράταξή μας είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που μαζί με τον επικεφαλής της Νίκο Σακούτη, παραβρέθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις την Παρασκευή 14/02, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18/02, οι οποίοι και κατάφεραν την Τρίτη το μεσημέρι να εμποδίσουν την παράδοσή τους στην «αρμόδια επιτροπή», με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το κτίριο του ΙΚΑ να τελεί υπό την ευθύνη του Δήμου Πετρούπολης.
Ο Νίκος Σακούτης τόνισε ότι ο αγώνας είναι συνεχής για την εξασφάλιση της άμεσης επαναλειτουργίας όλων των μονάδων πρωτοβάθμιας υγείας και ενάντια στο ξεπούλημα και την πλήρη ιδιωτικοποίηση της υγείας, στην οποία η πρόσβαση όλων ανεξαιρέτως, αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα.

Από το Γρ. Τύπου.

Τηλ. Επικοινωνίας;
210 5065047
6936976064
6937290565
e – mail:rak.petroupolis@gmail.com
www.facebook.com/pages/Ριζοσπαστική-Αγωνιστική-Κίνηση-Πολιτών-Πετρούπολης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου