Ας αγαπήσουμε την πόλη μας.Έλα κι εσύ να φτιάξουμε μια πραγματική "ουτοπία" στα δυτικά της Αθήνας με ανθρωποκεντρική ματιά.

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Δούρου: «Με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές στην περιφέρεια Αττικής»«Τις μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται και στην Περιφέρεια Αττικής, λόγω του «Καλλικράτη», δεν θα τις αντιπαλέψουμε με αντιμνημονιακές ιαχές που πληθαίνουν με έναν εξόχως υποκριτικό τρόπο τον τελευταίο καιρό. Θα παλέψουμε το μνημόνιο με συγκεκριμένες προτάσεις και πρόγραμμα» τόνισε η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.
Σε συνέντευξή της στο ρ/σ ΒΗΜΑ FM, είπε μεταξύ άλλων:
«Εάν περιοριστούμε στις αντιμνημονιακές ιαχές και κραυγές που έχουν πληθύνει τον τελευταίο καιρό, επαναλαμβάνω, με εξόχως υποκριτικό, ύπουλο και επικίνδυνο για τη χώρα τρόπο, τότε θα κάνουμε το χατίρι οποιουδήποτε θεωρεί ότι το μνημόνιο είναι μονόδρομος. Απέναντι στις πολιτικές που εξαθλιώνουν τη χώρα και τον τόπο, εμείς αντιπαραθέτουμε ένα πρόγραμμα. Δεν έχει μόνο αντιμνημονιακό χαρακτήρα η μάχη στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά όποιος παριστάνει ότι οι μάχες σε επίπεδο δήμων και περιφέρειας μπορούν να γίνουν εκτός μνημονίου και με ακομμάτιστους και απολίτικους υποψηφίους, τότε το μόνο που κάνει είναι να λειτουργεί προς όφελος των πολιτικών λιτότητας που έχουν εξαθλιώσει τον τόπο και τη χώρα».

http://www.aftodioikisi.gr/kommata/dourou-me-sigkekrimeno-programma-tha-anatrepsoume-tis-mnimoniakes-politikes-stin-perifereia-attikis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου