Ας αγαπήσουμε την πόλη μας.Έλα κι εσύ να φτιάξουμε μια πραγματική "ουτοπία" στα δυτικά της Αθήνας με ανθρωποκεντρική ματιά.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

(Οι δήθεν πλάκωσαν και στην Περιφέρεια! Τρέλα, και ο του κομματικού πράσινου σωλήνα Σγουρός και του ΓΑΠ, κατά πολιτικού κατεστημένου και Βενιζέλου... για τα ψηφουλάκια)! Γ. Σγουρός: Να φύγουν όσοι είναι υπέυθυνοι για την κατάντια της χώρας. Ακόμη και ο Βενιζέλος


“Εγώ ζητάω από την κοινωνία να με κρίνει και να με ψηφίσει. Αν θέλει κάποιον να δουλεύει για αυτούς ή να τους δουλεύει. Εγώ κάθισα και δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια Αυτοί που κατάντησαν τη χώρα έτσι, δεν μπορεί σήμερα να έρχονται και να μας λένε ότι μπορεί να μας σώσουν. Η χώρα θέλει πολιτική σταθερότητα και δουλειές”, είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επίσης, ο κ. Σγουρός αναρωτήθηκε αν είναι κακός Περιφερειάρχης έχοντας πλεόνασμα 313 εκατ. ευρώ, ενώ αποκάλυψε ότι θα συμπεριλάβει και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιό του, λέγοντας χαρακτηριστικά “δεν έχω κομματικές περγαμηνές”.
Σε ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έπρεπε να είναι στην κυβέρνηση, απάντησε:“Γιατί όχι; Όλοι. Για ποιο λόγο τα δυο κόμματα συρρικνώνονται; Όποιος είναι υπεύθυνος, αυτός να λογοδοτήσει και να αποχωρήσει. Όλοι είναι συνυπεύθυνοι…”.
http://www.aftodioikisi.gr/perifereies/g-sgouros-na-figoun-osoi-einai-ipeithinoi-gia-tin-katantia-tis-xoras-akomi-kai-o-venizelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου